• +31 (0)85 1304955
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ma - Vr 08.30-17.00
BESPAAR ENERGIE EN KOSTEN MET DEZE KLIMAATSYSTEMEN

Energie besparen met een airco? Dat is toch juist een energieverslindend klimaatsysteem? Dit is een vooronderstelling die tegenwoordig niet meer klopt. Zeker niet als je gaat voor een A-merk klimaatsysteem van Panasonic, Daikin of Mitsubishi Electric. Een aantal van deze klimaatsystemen heeft zelfs energielabel A+++.

EEN KLIMAATSYSTEEM KAN VEEL MEER DAN KOELEN ALLEEN

Wist je dat een klimaatsysteem, ofwel airco, niet alleen koelt? Het systeem verzorgt ook de verwarming en luchtzuivering bij je thuis of op kantoor. “De meeste mensen denken dat een airco een energieverslindend systeem is dat je alleen in de zomer kunt gebruiken. Niets is minder waar. Een airco is het hele jaar door effectief en kan zelfs een aanvulling zijn op de centrale verwarming. De airco’s hebben een energielabel A++ en A+++. Wij verkopen alleen A-merken airco’s van de merken Daikin, Mitsubishi en Panasonic, deze zijn het meest efficient in energieverbruik”, aldus Sylvia Faber van Aircolux Grandair.

DE ZOMER IS IN ZICHT. DENK NU AL AAN DE JUISTE KLIMAATBEHEERSING!

Sylvia: “Laatst sprak ik een klant die ’s ochtends om 5 uur opstaat. Op dat moment is het nog heel koud in de badkamer. Maar hij wil zijn cv niet aanzetten voor die 15 minuten. Sinds hij een infraroodpaneel heeft, is het comfortabel warm zo vroeg in de ochtend. Een infraroodpaneel geeft namelijk direct behaaglijke warmte. En als hij de badkamer verlaat schakelt het systeem meteen uit. Heel efficiënt.”

Kun je afgelopen zomer nog herinneren? Wat was het warm! Veel mensen konden niet goed slapen vanwege de hitte. De behoefte aan verkoeling werd alsmaar groter. Maar de aanvragen voor klimaatsystemen waren niet bij te houden, waardoor vele huishoudens zonder airco bleven zitten. Een zeer onwenselijke situatie. Zorg ervoor dat je deze zomer wél kunt koelen en ga nu al op zoek naar de juiste klimaatbeheersing.

Heeft u vragen?

Stuur ons vrijblijvend een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jullie op.

Vraag meteen een offerte aan

heeft u interesse in één van onze aircondioners? Vraag hier dan een offerte op.

Offerte aanvragen

EnergieMasters