• +31 (0)85 1304955
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ma - Vr 08.30-17.00

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric heeft haar focus gelegd op het ontwikkelen van energie-efficiënte producten zoals warmtepompen en airconditioners. Met respect voor de leefomgeving levert Mitsubishi Electric alleen systemen die werken met ozonvriendelijke chloorvrije koudemiddelen zoals R32. 90% van de onderdelen zijn gerecycled en oude systemen worden op een milieuverantwoorde wijze gedemonteerd en afgevoerd..

Mitsubishi Electric heeft comfort en kwaliteit hoog in het vaandel. De Mitsubishi Electric behoren tot de stilste airco’s in de markt. De binnen units zijn voorzien meerdere actieve filters zoals het Plasma Quad-filter welke zorgt voor een zeer effectieve luchtreiniging en geurneutralisatie. Door de zilverionen reinigingsfilters en plasma ionisatie en de elektrostatisch geladen filters, worden ook de kleinste deeltjes, zoals pollen, bacteriën en andere allergenen gescheiden en afgevoerd via het condenswaterafvoer.

De Inverter technologie van Mitsubishi Electric levert een superieure prestatie. Door een optimale regeling van de werkingsfrequentie wordt het vermogen op elk verwarmings- en koelniveau volledig benut en wordt er maximaal comfort gerealiseerd met een zo laag energieverbruik. De Hyper heating inverters presteren zelf onder meest extreme omstandigheden en lage buitentemperaturen tot -25°C.

 
 
Single split

Systemen voor thuisgebruik met één-één combinaties (één binnenunit en één buitenunit) zijn geschikt voor verschillende soorten buitenmodellen: wandmodellen, cassettes, kanaalmodellen en vloermodellen.

 
 
Multi split

Indien meer dan één kamer moet worden voorzien van airconditioning biedt Aircolux een uitgebreide reeks mogelijkheden waarbij tot vijf binnenunits op één buitenunit kunnen worden aangesloten.

 
Free Multi System

Met combinaties van twee tot vijf binnenunits (inclusief wandmodellen, cassettes, kanaalmodellen en vloermodellen). Voor maximale flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden is de Free Multi het antwoord.

Daimond wandmodel LN-Series

 

 
 

Daimond wandmodel LN Series

Advies

Wij bieden altijd een all inclusief offerte aan, waarbij u nooit achteraf verrast wordt met onvoorziene kosten. Onze adviseurs komen graag bij u thuis langs voor persoonlijk advies.

Zen series wandmodel(en) single split

 

 
 

Zen series

Advies

Wij bieden altijd een all inclusief offerte aan, waarbij u nooit achteraf verrast wordt met onvoorziene kosten. Onze adviseurs komen graag bij u thuis langs voor persoonlijk advies.

INTERESSE IN EEN MITSUBISHI AIRCONDITIONING?

Neem vrijblijvend contact met ons op:
Wij bieden altijd een all inclusief offerte aan, waarbij u nooit achteraf verrast wordt met onvoorziene kosten. Onze adviseurs komen graag bij u thuis langs voor persoonlijk advies. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

 

Contact

Aircolux

Polluxweg 9-c
8938 AZ Leeuwarden  

info@aircolux.nl
www.aircolux.nl

085-1304955

Privacy Policy

Algemene voorwaarden

Contactformulier

 

 

Image

EnergieMasters