• +31 (0)85 1304955
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ma - Vr 08.30-17.00
DE ZOMER IS IN ZICHT. DENK NU AL AAN DE JUISTE KLIMAATBEHEERSING!

DE ZOMER IS IN ZICHT. DENK NU AL AAN DE JUISTE KLIMAATBEHEERSING!

Sylvia: “Laatst sprak ik een klant die ’s ochtends om 5 uur opstaat. Op dat moment is het nog heel koud in de badkamer. Maar hij wil zijn cv niet aanzetten voor die 15 minuten. Sinds hij een infraroodpaneel heeft, is het comfortabel warm zo vroeg in de ochtend. Een infraroodpaneel geeft namelijk direct behaaglijke warmte. En als hij de badkamer verlaat schakelt het systeem meteen uit. Heel efficiënt.”

Kun je afgelopen zomer nog herinneren? Wat was het warm! Veel mensen konden niet goed slapen vanwege de hitte. De behoefte aan verkoeling werd alsmaar groter. Maar de aanvragen voor klimaatsystemen waren niet bij te houden, waardoor vele huishoudens zonder airco bleven zitten. Een zeer onwenselijke situatie. Zorg ervoor dat je deze zomer wél kunt koelen en ga nu al op zoek naar de juiste klimaatbeheersing.

“Het voorjaar is dé periode om op zoek te gaan naar een klimaatsysteem. Dan kunnen we de systemen nog op tijd leveren en gaan klanten een fijne zomer tegemoet. Bij Aircolux Grandair leveren en installeren we comfortabele klimaatsystemen aan particulieren en bedrijven”, aldus Sylvia Faber van Aircolux Grandair.

Klimaatbeheersing advies

Bij Aircolux Grandair geven we je goed en volledig klimaatbeheersing advies. Als we een aanvraag krijgen sturen we je binnen 24 uur een transparante, scherp geprijsde offerte toe. Op dit moment geldt er overigens een voorjaarsactie. We leveren klimaatsystemen vanaf € 1.399,- inclusief installatie en afwerkmaterialen. Ben je geïnteresseerd? Dan komen we bij je langs om je situatie te bekijken en het juiste klimaatsysteem te adviseren.

Sylvia: “Wij leveren alleen klimaatsystemen van de A-merken Daikin, Panasonic en Mitsubishi Electric en Mitsubishi Heavy. Deze gaan lang mee, besparen energie, zijn zeer gebruiksvriendelijk en zien er mooi uit. Daarnaast bieden we voordelige onderhoudscontracten aan, zodat airco’s goed blijven werken en nog langer meegaan.”

Verkoeling, luchtzuivering, verwarming én lagere energiekosten

Veel mensen denken pas aan een airco als het binnen oncomfortabel warm is. Maar een airco kan zoveel meer dan koelen. Hij kan ook verwarmen en de lucht zuiveren. Je hebt dus niet alleen in de zomer wat aan een airco. Hij regelt de klimaatbeheersing het hele jaar door. Daarbij wordt de lucht voortdurend gezuiverd, waardoor je continu verse zuurstof inademt. Pollen, bacteriën, fijnstof en andere schadelijke stoffen krijgen geen toegang tot je huis.

Bovendien kun je met een airco besparen op gasverbruik. Bijvoorbeeld door op de slaapkamers de cv uit te zetten en gebruik te maken van de airco om te verwarmen. Aangezien gas steeds duurder wordt, is het goed om op zoek te gaan naar andere opties. Een airco kan een ruimte binnen 30 seconden heerlijk verwarmen of verkoelen. Ook kun je, in tegenstelling tot een cv, heel gericht verwarmen en koelen. Je bepaalt zelf welke ruimte gekoeld of verwarmd wordt en hoelang dit duurt. En dankzij speciale features is dit zelfs instelbaar. Met een online controller in de airco en een app stel je overal waar je bent je airco in. Dit bespaart kosten op je energierekening.

Sylvia: “De airco’s die wij leveren hebben energielabel A++ en zelfs A+++. Daarnaast is de nieuwe generatie airco’s voorzien van R32 koudemiddel. Ze hebben een zeer lage potentiële impact op de uitputting van de ozonlaag en de opwarming van de aarde. Daardoor zijn onze airco’s milieuvriendelijker, werken ze efficiënter en wordt er minder energie verbruikt bij extreme buitentemperaturen.”

Innovaties Aircolux Grandair

“Naast persoonlijk advies en kwalitatief hoogwaardige apparatuur, zetten we altijd in op innovatie. We volgen de ontwikkelingen op gebied van klimaatbeheersing nauwgezet. Zo bieden we tegenwoordig NANO-coating aan. NANO-coating zorgt voor een anti-adhesieve eigenschappen die corrosie en bacterievorming tegengaan. Daardoor hechten schimmels, bacterien en microben zich niet aan de airco. De airco is eenvoudiger te reinigen en NANO-reiniging draagt bij aan een gezonder leefklimaat. Ook krijgt de airco daardoor een langere levensduur”, aldus Sylvia.

Sinds kort biedt Aircolux Grandair ook infraroodverwarming aan van het A-merk Etherma. Een andere vorm van klimaatbeheersing en een mooie aanvulling op je airconditioning. Infraroodverwarming plaatsen we veelal in badkamers en toiletten, omdat hier meestal geen mogelijkheid is om een airco te plaatsen. Zo zijn badkamers en toiletten eveneens heerlijk comfort.


Heeft u vragen?

Stuur ons vrijblijvend een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jullie op.

Vraag meteen een offerte aan

heeft u interesse in één van onze aircondioners? Vraag hier dan een offerte op.

Offerte aanvragen
© 2023 Aircolux.nl. All Rights Reserved. Powered by MADEBO

EnergieMasters