• +31 (0)85 1304955
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ma - Vr 08.30-17.00

Abonnementen

5 jaar garantie!

Indien u kiest voor ons voordelige onderhoudsabonnement, dan wordt uw fabrieksgarantie van de bij Aircolux aangeschafte apparatuur verlengd van 2 naar 5 jaar.

Met een onderhoudsabonnement wordt u jaarlijks automatisch ingepland voor het periodieke onderhoud aan uw airconditioning. U maakt met een onderhoudsabonnement gebruik van verlaagde tarieven voor voorrijkosten en arbeidsloon voor storingen die niet onder de garantie vallen. U krijgt standaard 15{0b3bb0352bb4fdd8351225df7238f7e0ac08a9612a20ef90f2fbc7affcbcb210} korting op verbruiksartikelen en onderdelen.

Ons voordelige onderhoudsabonnement start bij € 99 per jaar (€119,79 incl. btw) voor een single split airconditioning. Heeft u een duo split, trio split of andere combinatie? Informeer naar de kosten voor uw situatie.

Onderhoud

Hebt u graag een optimaal werkende airconditioning of warmtepomp? Kies dan voor regelmatig onderhoud. Wij adviseren u minimaal één keer per jaar onderhoud te laten uitvoeren door een gecertificeerde monteur. Naast het reinigen voeren wij tevens lekdichtheidscontroles uit en checken een juiste werking. Een goed onderhouden airco garandeert een hoger rendement, langere levensduur, lagere energierekening en bovenal een gezonder leefklimaat!

 

1.Het reinigen van de binnen units

Wij reinigen uw binnen units zeer grondig met de SpeedCleaner die beschikt over een biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel en een speciale droogstoom cleaner. Binnen units vervuilen, ook bij niet regelmatig gebruik van de airco. Doordat er stofdeeltjes en insecten zich in de lamellen vestigen. Zodra deze verstopt raken zal er minder lucht doorgelaten worden met als gevolg een unit die harder moet zuigen en dus meer stroom verbruikt. De condenswaterafvoer kan om deze reden ook verstopt raken en het rendement van koelen en/of verwarmen zal afnemen. De energie rekening stijgt.

2.Het reinigen van de buiten units

Buiten units worden ook gereinigd met het biologisch afbreekbare middel met de SpeedCleaner. Op de buitenunits bevindt zich vaak aanslag van pollen, roet deeltjes van uitlaatgassen, insecten en groene aanslag van bomen. Ook reinigen wij de ventilator en voeren lekdichtheidscontroles uit, dit is nodig om de optimale werking te garanderen.

3.Besparing op uw energierekening en voorkomen van storingen

Preventief onderhoud uit laten voeren aan uw airco levert u besparing op uw energierekening en het voorkomt veel voorkomende storingen. Wist u dat 90% van de defecten als oorzaak hebben dat er geen of onvoldoende onderhoud is gepleegd? Binnen units kunnen vervuild zijn door stof ophoping en verstopping van de condenswaterafvoer. Onze gespecialiseerde monteurs komen uw airco graag met de SpeedCleaner en droogstomer reinigen. Zo voorkomt u storingen of defecten.

4. Schone lucht en gezondheid

In het lamellenblok van de binnen unit vindt de warmte overdracht plaats en er is sprake van condensatie. Bacteriën, schimmels en virussen hechten op deze plaatsen en kunnen ziekten veroorzaken. Door met regelmaat uw airco te reinigen gaat u dit tegen en bent u verzekerd van gezonde, schone en verse lucht.

Wist u dat een airconditioning naast koelen en verwarmen ook in staat is om uw lucht optimaal te zuiveren?

Het zuiveren van de lucht zorgt ervoor dat virussen, bacteriën, pollen en schimmels niet de mogelijkheid krijgen om zich te verplaatsen door de ruimte. De airco’s waar wij mee werken bevatten zo’n luchtfilteringsysteem. De filtertechnologie is gebaseerd op een ionisator die met een elektrisch geladen deel de moleculen in de lucht ontdoet van allergenen die schadelijk zijn voor uw gezondheid

5. Onderhoudsabonnement

Dankzij het onderhoudsabonnement wat wij aanbieden hoeft u geen rekening te houden met het op tijd reinigen van uw airco. U wordt in het voor- of najaar ingepland, afhankelijk van de installatiedatum. De onderhoudsmonteur controleert uw volledige aircosysteem op eventuele defecten en reinigt zowel de binnen als buitenunit. Hierdoor komt u in het hoogseizoen niet voor verrassingen te staan en bent u altijd verzekerd van schone lucht, optimale- en energiezuinige werking!

6. Airconditioning in combinatie met zonnepanelen

De zon is een onuitputtelijke energiebron die er voor zorgt dat u door middel van zonnepanelen uw eigen stroom kunt opwekken. Airco’s beschikken over een koel- en verwarmfunctie kunt u met één druk op de knop uw airco‘s de ruimtes laten verwarmen. Zonnepanelen verzorgen de stroomvoorziening voor de airco’s en zo bespaart u op het verbruik van gas. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het installeren van airco’s en zonnepanelen

Wilt u graag airco’s combineren met zonnepanelen? Informeer dan naar de mogelijkheden!

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Wij bieden altijd een all inclusief offerte aan, waarbij u nooit achteraf verrast wordt met onvoorziene kosten. Onze adviseurs komen graag bij u thuis langs voor persoonlijk advies. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Contact

Aircolux

Polluxweg 9-c
8938 AZ Leeuwarden  

info@aircolux.nl
www.aircolux.nl

085-1304955

Privacy Policy

Algemene voorwaarden

Contactformulier

 

 

Image

EnergieMasters