• +31 (0)85 1304955
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ma - Vr 08.30-17.00

Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

 

Heeft uw airconditioning onderhoud nodig? Dan bent u bij Aircolux Grandair aan het goede adres. Regulier onderhoud aan uw airconditioning is noodzakelijk om een optimale werking te kunnen garanderen. Met onderhoud verlengt u de levensduur van uw systeem. Grandair Aircolux biedt aantrekkelijke onderhoudscontracten die voorzien in preventief onderhoud en correctief onderhoud.

Storingen kunt u gratis melden op ons servicenummer: 085 13 04 955 Neem hier contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Gecertificeerde monteurs

De monteurs van Aircolux Grandair zijn STEK en F-gassen gecertificeerd en hebben een brede ervaring op het gebied van koeltechnische installaties en airconditioning systemen. Professionaliteit en kwaliteit op het gebied van installeren, service en onderhoud staan bij Aircolux Grandair hoog in het vaandel. Wij zorgen samen met onze monteurs voor een optimaal werkende airconditioning.

Prijzen van service- en onderhoudscontracten

Heeft u interesse in onderhoud aan uw airconditioning? Aircolux Grandair heeft zeer aantrekkelijke service- en onderhoudscontracten voor alle merken, ongeacht waar deze zijn aangeschaft. Onderhoudscontracten starten bij € 99,- per jaar. Prijzen zijn exclusief btw.

 

 

Jaarlijkse preventief onderhoud
(binnen- en buitendelen)

Geen voorrijkosten bij service- en onderhoud

Gereduceerd uurtarief
bij reparatie buiten de garantie

15% korting op onderdelen

 

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Wij bieden altijd een all inclusief offerte aan, waarbij u nooit achteraf verrast wordt met onvoorziene kosten. Onze adviseurs komen graag bij u thuis langs voor persoonlijk advies. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Contact

Aircolux

Polluxweg 9-c
8938 AZ Leeuwarden  

info@aircolux.nl
www.aircolux.nl

085-1304955

Privacy Policy

Algemene voorwaarden

Contactformulier

 

 

Image

EnergieMasters