• +31 (0)85 1304955
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ma - Vr 08.30-17.00

Service & Onderhoud

Voor alle merken airconditioning

Regelmatig onderhoud aan uw airconditioning is noodzakelijk voor een goede werking in een langere levensduur. Aircolux heeft voordelige onderhoudsabonnementen al vanaf € 99 per jaar.

SERVICE & ONDERHOUD

Heeft uw airconditioning onderhoud nodig? Dan bent u bij Aircolux Grandair aan het goede adres. Regulier onderhoud aan uw airconditioning is noodzakelijk om een optimale werking te kunnen garanderen. Met onderhoud verlengt u de levensduur van uw systeem. Grandair Aircolux biedt aantrekkelijke onderhoudscontracten die voorzien in preventief onderhoud en correctief onderhoud.

Storingen kunt u gratis melden op ons servicenummer: 085 13 04 955 Neem hier contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Gecertificeerde monteurs

De monteurs van Aircolux Grandair zijn STEK en F-gassen gecertificeerd en hebben een brede ervaring op het gebied van koeltechnische installaties en airconditioning systemen. Professionaliteit en kwaliteit op het gebied van installeren, service en onderhoud staan bij Aircolux Grandair hoog in het vaandel. Wij zorgen samen met onze monteurs voor een optimaal werkende airconditioning.

Prijzen van service- en onderhoudscontracten

Heeft u interesse in onderhoud aan uw airconditioning? Aircolux Grandair heeft zeer aantrekkelijke service- en onderhoudscontracten voor alle merken, ongeacht waar deze zijn aangeschaft. Onderhoudscontracten starten bij € 99,- per jaar. Prijzen zijn exclusief btw.

Jaarlijkse preventief onderhoud
(binnen- en buitendelen)

Geen voorrijkosten bij service- en onderhoud

Gereduceerd uurtarief
bij reparatie buiten de garantie

15% korting op onderdelen


EnergieMasters