• +31 (0)85 1304955
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ma - Vr 08.30-17.00
Airconditioning

Airconditioning

Op zoek naar airconditioning? Aircolux levert airconditioners van de merken Daikin, Mitsubishi Electric, Midea, Mitsubishi Heavy Industries en Panasonic.

Met de Inverter technologie verspilt u geen energie meer. Airconditioningsystemen en warmtepompen houden een ingestelde temperatuur aan en zodra de temperatuur bereikt is, zal de compressor langzamer gaan draaien.

Door de traploze aanpassing van de compressor en motoren blijft de kamertemperatuur erg stabiel. Dit zorgt voor een verhoogd comfort en tegelijkertijd bespaart u op uw energierekening. In de plaats van energie te stoppen in het starten en stoppen, past de inverter de snelheid van de motor aan zodat deze sneller of trager gaat en daardoor continu efficiënter draait. De inverter technologie verlaagt het energieverbruik met 30% in een stabiel tempo in vergelijking met traditionele aan-/uitsystemen. De inverter technologie is vergelijkbaar met hardlopen. Het vergt meer energie om te sprinten, dan om op een continu en vast tempo te lopen.

R32 is een milieuvriendelijk koudemiddel en R32 heeft een zeer lage potentiële impact op de uitputting van ozonlaag en de opwarming van de aarde en zorgt voor een energie efficiënter gebruik van de airconditioning.

LUCHTZUIVERING TECHNIEK  nanoex view 2

De moderne airconditioners bevatten meerdere filters om de lucht te zuiveren. Met een airconditioning kunt u dus uitstekend uw binnenklimaat voorzien van schone en gezuiverde lucht. Zo zijn de meeste airconditioners voorzien van een Eco Filter die bestaat uit speciale biologische enzymen die stofdeeltjes, bacteriën, schimmels en micro organismen opvangen. Het HEPA filter heeft een open structuur en zorgt er voordat de stofdeeltjes elektrostatisch geladen worden. Het NANO filter vernietigt bacteriën en virussen.

De airconditioner ionisatie technologie de opgevangen deeltjes zoals pollen, bacteriën en virussen. Ionisatie is het proces waarbij een atoom of molecuul uit ongeladen toestand een elektron kwijtraakt, waardoor het verandert in een geladen deeltje, ook wel in genoemd.


EnergieMasters