Zonwering

Aircolux Grandair b.v. is dealer van De Markiezenspecialist. Wij leveren de zonwering rechtstreeks vanuit deze fabrikant aan onze klanten. Daardoor kunnen wij altijd deskundig advies, topkwaliteit en maatwerk aanbieden tegen de scherpste prijs!

Wanneer het gaat om klimaatbeheersing in uw woning of bedrijfspand is het buitenhouden van zonnestralen essentieel. Het plaatsen van zonwering aan de buitengevel helpt op zonnige dagen de warmte buiten te houden.

Ambachtelijke werkwijze

De Markiezenspecialist onderscheidt zich in kwaliteit door op ambachtelijke wijze te werken met de beste materialen. Het frame van de zonwering wordt uitgevoerd in grenenhout. Bovendien ontstaat er een naadloos frame door gebruik te maken van de unieke, zelfontwikkelde verbindingsmethode. Dit komt de levensduur te goede, omdat er geen naden zichtbaar zijn. Vocht krijgt geen kans en de verbinding is vele malen sterker dan andere verbindingsmethoden.

De omkappingen worden gemaakt van Agabi hout. Agabi hout is een duurzame tropische houtsoort met dezelfde duurzame eigenschappen als hardhout. Daardoor is een lange levensduur gegarandeerd.

Zonwering verlichting

Nieuw in het assortiment van De Markiezenspecialist is het toepassen van verlichting in de markiezen. Door gebruik te maken van verlichting in zonwering ontstaat er een praktisch en esthetisch geheel. Markiezen die gezien mogen worden!

Voordelen De Markiezenspecialist:

  • unieke, ambachtelijke en zelfontwikkelde houtverbindingen in het frame,
  • het frame wordt uitgevoerd in grenen,
  • de omkapping wordt gemaakt van de tropische houtsoort Agabi,
  • dimbare LED-verlichting in de markiezen (optioneel).

Voorbeelden van zonwering

Scroll naar boven