Verwarmen

Comfortabele warmte met infraroodverwarming

ETHERMA INFRAROOD VERWARMING

Aircolux Grandair b.v. is dealer van Etherma infrarood verwarmingspanelen. Infrarood verwarming is een elektrische infrarood stralingsverwarming en voelt aan als warmte van de zon. Infrarood stralingswarmte verwarmt, anders dan conventionele verwarmingssystemen, niet alleen de lucht maar ook alle objecten in de ruimte. De warmte wordt opgeslagen door de wanden, vloeren en meubels en deze warmte wordt afgegeven aan de lucht. Hierdoor ontstaat een gelijkmatige en comfortabele warmte. Dit leidt tot een besparing op uw verwarmingskosten.

Etherma infrarood verwarming

Door het grote stralingsvermogen is infrarood verwarming een goed alternatief voor conventionele verwarmingssystemen. Het biedt tevens voordelen op het gebeid van energieverbruik, energiekosten en CO2-belasting. Wij leveren infrarood verwarming van het A-merk Etherma.

Infrarood verwarming van Etherma is zeer geschikt voor ruimten, zoals: keukens, badkamers, slaapkamers, hallen, wachtruimten, ontvangstruimten en dergelijke. Infrarood panelen kunnen worden gebruikt als hoofdverwarming of als bijverwarming. Iedere ruimte wordt comfortabel verwarmd. De verwarming wordt geregeld met een draadloze thermostaat of via een app.

De modellen

Infrarood verwarming kan worden geleverd als vloer- of plafond oplossing. De Energo Cassette infrarood stralingspanelen van Etherma kunnen worden ingebouwd in systeemplafonds en dergelijke.

De Voordelen infrarood verwarming:

  • comfortabel en behaaglijke warmte
  • eenvoudig te monteren en lage installatiekosten
  • mooi en onderhoudsvrij
  • energiezuinig en milieu verantwoord
  • lange levensduur
  • geen luchtverplaatsing en daardoor ook geen stofverplaatsing
  • geschikt voor brand- en explosiegevaarlijke ruimtes

Heeft u vragen?

Stuur ons vrijblijvend een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jullie op.

Vraag meteen een offerte aan

heeft u interesse in één van onze aircondioners? Vraag hier dan een offerte op.

Offerte aanvragen
betmatik.pro - ligobet.club -

jetbahis.org