Service & Onderhoud

Heeft uw airconditioning onderhoud nodig? Dan bent u bij Aircolux Grandair aan het goede adres. Regulier onderhoud aan uw airconditioning is noodzakelijk om een optimale werking te kunnen garanderen. Met onderhoud verlengt u de levensduur van uw systeem. Grandair Aircolux biedt aantrekkelijke onderhoudscontracten die voorzien in preventief onderhoud en correctief onderhoud.

Storingen kunt u gratis melden op ons servicenummer: 0800-0605
Neem hier contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Gecertificeerde monteurs

De monteurs van Aircolux Grandair zijn STEK en F-gassen gecertificeerd en hebben een brede ervaring op het gebied van koeltechnische installaties en airconditioning systemen.
Professionaliteit en kwaliteit op het gebied van installeren, service en onderhoud staan bij Aircolux Grandair hoog in het vaandel. Wij zorgen samen met onze monteurs voor een optimaal werkende airconditioning.

Prijzen van service- en onderhoudscontracten

Heeft u interesse in onderhoud aan uw airconditioning? Aircolux Grandair heeft zeer aantrekkelijke service- en onderhoudscontracten voor alle merken, ongeacht waar deze zijn aangeschaft. Onderhoudscontracten starten bij € 99,- per jaar. Prijzen zijn exclusief btw.

Storingsdienst

De airco stinkt, het airco lampje knippert, de airco werkt niet meer, airco damp: dit duidt allemaal op een airco storing. Heeft u onverhoopt een urgente storing? Bel dan onze serviceafdeling voor het maken van een afspraak op 0800-0605

Klanten met een servicecontract genieten de volgende voordelen:

  • jaarlijkse preventief onderhoud (binnen- en buitendelen)
  • reiniging, inspecteren en doormeten van de airconditioning
  • geen voorrijkosten bij service- en onderhoud
  • gereduceerd uurtarief bij reparatie buiten de garantie
  • 15% korting op onderdelen

Wilt u een afspraak maken met ons?

Laat het ons weten
Scroll naar boven