Over Aircolux Grandair

Een comfortabel binnenklimaat voor uw woning, praktijk of kantoorruimte gedurende het hele jaar? Dat kan met de klimaatbeheersingssystemen van airco specialist Aircolux Grandair. 

U kunt het hele jaar door genieten van een comfortabele binnentemperatuur; koelen in de zomer en verwarmen in de winter. Onze klimaatbeheersingssystemen zorgen voor gezonde lucht en zijn vrij van virussen, bacteriën, pollen en nare geuren.

Airco specialist

Airco specialist Aircolux Grandair verkoopt en installeert uitsluitend A-merk airconditioning van: Mitsubishi Electric, Daikin en Panasonic. Met deze merken kiest u voor topkwaliteit en bent u verzekerd van een lange levensduur. Ze leveren uitstekende prestaties op het gebied van energie efficiëntie, comfort en gezonde gezuiverde lucht. Bovendien heeft u 5 jaar productgarantie.

Technische dienst en onderhoudsmonteurs

Bij Aircolux Grandair bent u verzekerd van professionaliteit en kwaliteit als het gaat om installatie, service en onderhoud van uw klimaatbeheersing. Wij werken met een eigen technische dienst en ervaren STEK en F-gas gecertificeerde onderhoudsmonteurs.

Wij bieden jaarlijkse onderhoudscontracten die de levensduur en werking van uw airconditioning verlengen. Storingen kunt u melden op het gratis 0800 nummer van onze serviceafdeling: 0800-0605.

NANO coaten en NANO reinigingen

Als moderne airco specialist blijven we ons ontwikkelen. Nieuw in onze dienstverlening is NANO coaten en NANO reinigingen van uw airconditioning. NANO coating zorgt voor anti-adhesieve eigenschappen die corrosie en bacterievorming tegengaan. Daardoor hechten schimmels, bacteriën en microben zich niet aan de airconditioning en is de airconditioning eenvoudig te reinigen. NANO coating en NANO reiniging dragen bij aan een gezonder leefklimaat. Daarnaast worden de werking en levensduur van uw apparatuur aanzienlijk verlengd.

Voor iedere klimaatvraag de beste oplossing

Aircolux Grandair is al jarenlang dé airco specialist in de zakelijke en particuliere markt in uw regio. Door onze uitgebreide ervaring kunnen wij voor elke klimaatvraag de beste oplossing bieden. Benieuwd naar de klimaatbeheersingsmogelijkheden voor uw specifieke situatie?

Neem contact op met Aircolux Grandair voor een vrijblijvend en op maat gemaakt advies.

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op
Scroll naar boven