Nieuws

Meest recente berichten

bespaar afbeelding
BESPAAR ENERGIE EN KOSTEN MET DEZE KLIMAATSYSTEMEN

Energie besparen met een airco? Dat is toch juist een energieverslindend klimaatsysteem? Dit is een vooronderstelling die tegenwoordig niet meer klopt. Zeker niet als je gaat voor een A-merk klimaatsysteem van Panasonic, Daikin of Mitsubishi Electric. Een aantal van deze klimaatsystemen heeft zelfs energielabel A+++.

Lees verder.
Card image cap
EEN KLIMAATSYSTEEM KAN VEEL MEER DAN KOELEN ALLEEN

Wist je dat een klimaatsysteem, ofwel airco, niet alleen koelt? Het systeem verzorgt ook de verwarming en luchtzuivering bij je thuis of op kantoor. “De meeste mensen denken dat een airco een energieverslindend systeem is dat je alleen in de zomer kunt gebruiken. Niets is minder waar. Een airco is het hele jaar door effectief en kan zelfs een aanvulling zijn op de centrale verwarming. De airco’s hebben een energielabel A++ en A+++.

Lees verder.
Card image cap
DE ZOMER IS IN ZICHT. DENK NU AL AAN DE JUISTE KLIMAATBEHEERSING!

Kun je afgelopen zomer nog herinneren? Wat was het warm! Veel mensen konden niet goed slapen vanwege de hitte. De behoefte aan verkoeling werd alsmaar groter. Maar de aanvragen voor klimaatsystemen waren niet bij te houden, waardoor vele huishoudens zonder airco bleven zitten. Een zeer onwenselijke situatie. Zorg ervoor dat je deze zomer wél kunt koelen en ga nu al op zoek naar de juiste klimaatbeheersing

Lees verder.

Heeft u vragen?

Stuur ons vrijblijvend een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jullie op.

Vraag meteen een offerte aan

heeft u interesse in één van onze aircondioners? Vraag hier dan een offerte op.

Offerte aanvragen

betmatik.pro - ligobet.club -

jetbahis.org