Klimaatcomfort onder alle omstandigheden: koelen, verwarmen, luchtzuiveren

Wil je een goede klimaatbeheersing in huis?
  • Meer dan alleen koelen
  • Comfortabele ruimte
  • Kies de airco die bij je past

Koelen, verwarmen, luchtzuiveren

Wist je dat klimaatsystemen, ofwel airco’s, veel meer kunnen dan koelen? Ze zuiveren de lucht binnen continu. Ook kunnen ze de ruimte comfortabel verwarmen. In deze blogs geven we je uitgebreide informatie die je kan helpen als je erover denkt een airco aan te schaffen. Onder andere over de aanschafperiode, hoe een airco werkt, hoe je energie kunt besparen, onderhoud en meer.

De zomer is in zicht. Denk nu al aan de juiste klimaatbeheersing!

Kun je afgelopen zomer nog herinneren? Wat was het warm! Veel mensen konden niet goed slapen vanwege de hitte. De behoefte aan verkoeling werd alsmaar groter. Maar de aanvragen voor klimaatsystemen waren niet bij te houden, waardoor vele huishoudens zonder airco bleven zitten. Een zeer onwenselijke situatie. Zorg ervoor dat je deze zomer wél kunt koelen en ga nu al op zoek naar de juiste klimaatbeheersing.

Een klimaatsysteem kan veel meer dan koelen alleen

Wist je dat een klimaatsysteem, ofwel airco, niet alleen koelt? Het systeem verzorgt ook de verwarming en luchtzuivering bij je thuis of op kantoor. “De meeste mensen denken dat een airco een energieverslindend systeem is dat je alleen in de zomer kunt gebruiken. Niets is minder waar. Een airco is het hele jaar door effectief en kan zelfs een aanvulling zijn op de centrale verwarming. De airco’s hebben een energielabel A++ en A+++. Wij verkopen alleen A-merken airco’s van de merken Daikin, Mitsubishi en Panasonic, deze zijn het meest efficient in energieverbruik”, aldus Sylvia Faber van Aircolux Grandair.

Bespaar energie en kosten met deze klimaatsystemen

Energie besparen met een airco? Dat is toch juist een energieverslindend klimaatsysteem? Dit is een vooronderstelling die tegenwoordig niet meer klopt. Zeker niet als je gaat voor een A-merk klimaatsysteem van Panasonic, Daikin of Mitsubishi Electric. Een aantal van deze klimaatsystemen heeft zelfs energielabel A+++.

Offerte aanvragen

Bel, e-mail of vul het offerteformulier in. We helpen je graag.


"Het voorjaar is dé periode om op zoek te gaan naar een klimaatsysteem. Dan kunnen we de systemen nog op tijd leveren voor de zomer."

Sylvia Faber

"Naast persoonlijk advies en kwalitatief hoogwaardige apparatuur, zetten we altijd in op innovatie."

Sylvia Faber

"Onze klimaatsystemen zorgen ervoor dat er op kantoor goed gewerkt kan worden. Ze koelen, verwarmen en zuiveren de lucht."

Sylvia Faber

Wij leveren alleen klimaatsystemen van de A-merken Daikin, Panasonic en Mitsubishi Electric en Mitsubishi Heavy. Deze gaan lang mee, besparen energie, zijn zeer gebruiksvriendelijk en zien er mooi uit.

Wil je een goede klimaatbeheersing in huis?
icon-referenties-overons-Aircolux.svg

Dirk van Son

Topbedrijf!

Van al onze vragen hebben wij een prima advies gekregen en hebben onze airconditioning besteld. Na 1 week kwam de monteur die de airco zeer netjes en zonder rommel heeft gemonteerd. Heel vakkundig en goed bedrijf echt een aanrader!

 + Goed advies 

icon-referenties-overons-Aircolux.svg

Maikel de Haan

Super tevreden

Na een offerte ronde hebben wij gekozen voor deze firma. Geheel volgens afspraak zijn de monteurs begonnen met de werkzaamheden wat zeer omvangrijk was! De nieuwe airco's zijn keurig netjes geïnstalleerd en wij zijn super tevreden! Top gedaan heren!

 + Netjes geïnstalleerd 

icon-referenties-overons-Aircolux.svg

Hendrik

Goede service

Onze oude airco was defect en deze is weer keurig gerepareerd. Ook wilden wij graag in ons nieuwe pand uitbreiding en hebben een goede snelle offerte ontvangen met een zeer goed advies van de eigenaar de heer Johan de Groot zelf en Binnen 2 weken werd alles geïnstalleerd waar wij erg tevreden over zijn. Jongens bedankt!!!

 + Goede service 

Bespaar energie en kosten met deze klimaatsystemen

AircoluxGrandair_Blog3Foto1.jpg11 jul Energie besparen met een airco? Dat is toch juist een energieverslindend klimaatsysteem? Dit is een vooronderstelling die tegenwoordig niet meer klopt. Zeker niet als je gaat voor een A-merk ... lees verder

Een klimaatsysteem kan veel meer dan koelen alleen

AircoluxGrandair_Blog2Foto1.jpg13 jun Wist je dat een klimaatsysteem, ofwel airco, niet alleen koelt? Het systeem verzorgt ook de verwarming en luchtzuivering bij je thuis of op kantoor. “De meeste mensen denken dat een airco een ... lees verder

De zomer is in zicht. Denk nu al aan de juiste klimaatbeheersing!

AircoluxGrandair_Blog1Foto1.jpg15 mei Kun je afgelopen zomer nog herinneren? Wat was het warm! Veel mensen konden niet goed slapen vanwege de hitte. De behoefte aan verkoeling werd alsmaar groter. Maar de aanvragen voor ... lees verder
Scroll naar boven