Mitsubishi Electric Airco

Mitsubishi Electric is een A-merk leverancier van systemen voor airco in huis en commercieel gebruik. De Climate Care systemen van Mitsubishi Electric zijn zuinig met energie en fluisterstil. Dankzij de inverter warmtepomp technologie behoren de systemen van Mitsubishi Electric tot de meest efficiënte klimaatbeheersingsoplossingen.

icon-singlesplit-panasonic-airconditioning-Aircolux.svg

Single Split

Oriënteert u zich op airco in huis? Single Split systemen zijn geschikt voor thuisgebruik met een-een combinatie (een binnenunit en een buitenunit) en kunnen gecombineerd worden met verschillende soorten binnenunits: wand-, cassette, kanaal- en vloermodel.

icon-multisplit-panasonic-airconditioning-Aircolux.svg

Multi Split

Multi Split systemen zijn geschikt wanneer meerdere ruimten worden voorzien van een airconditioning. Tot maximaal 5 binnenunits kunnen worden aangesloten op een buitenunit. De temperatuur kan in ieder vertrek individueel worden geregeld.

Bekijk de producten

product-rayroomairconditioners-mitsubishi-airconditioning-Aircolux.png

RAC

Room Air Conditioners

Voor particulieren en midden- en klein bedrijf. Voor woonkamer, slaapkamer, serre, kantoor, praktijk, salon, atelier, stacaravan, vakantiewoning etc.

Download hier een brochure:

product-mrslimpackageairconditioners-mitsubishi-airconditioning-Aircolux.png

Mr. Slim

Package Air Conditioners

Voor commerciële toepassing: winkels, horecagelegenheden, kantoren, showrooms, computerruimten, laboratoria, apotheken, sportscholen etc.

Download hier een brochure:

product-citymultivrfsystemen-mitsubishi-airconditioning-Aircolux.png

City Multi

VRF systemen

Multifunctionele klimaatsystemen voor: hotels, kantoren, winkels, zorgcentra, showrooms, bedrijfsverzamelgebouwen, onderwijsinstellingen, sportcentra etc.

Download hier de brochure:

product-pfddownflowcomputerkoeling-mitsubishi-airconditioning-Aircolux.png

PFD

Downflow Computerkoeling

De PFD downflow computerkoeling serie van Mitsubishi Electric is een speciaal voor computerruimtes ontworpen close control, downflow unit.

Download hier de brochure:

product-lossnaywtwunits-mitsubishi-airconditioning-Aircolux.png

Lossnay

WTW Units

De kruisstroomwisselaars van Mitsubishi Electric zorgen voor een goede ventilatie en warmteterugwinning. Ook bij extreme buitencondities.

Download hier een brochure:

product-combiwarmtepomp-mitsubishi-airconditioning-Aircolux.png

Combiwarmtepomp

Het zuinige alternatief voor de traditionele CV. Unieke Lucht-water combiwarmtepomp met 60 °C warmtapwaterbereiding zonder elektrische naverwarming.

Download hier een brochure:

product-luchtgordijn-mitsubishi-airconditioning-Aircolux.png

Luchtgordijn

Thermoscreens heeft in samenwerking met Mitsubishi Electric airco een luchtgordijn ontwikkeld welke geschikt is voor aansluiting op DX.

Download hier de brochure:

product-ontvochtiger-mitsubishi-airconditioning-Aircolux.png

Ontvochtiger

Goede ventilatie is van essentieel belang voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. In sommige situaties is ventileren niet of slecht mogelijk en bied een luchtontvochtiger uitkomst.

           

Scroll naar boven