Daikin Airco

Daikin is een toonaangevende fabrikant en leverancier van een brede range systemen voor airco in huis en zakelijk gebruik. Met meer dan 90 jaar ervaring in klimaatregeling weet Daikin precies wat nodig is om het perfecte binnenklimaat te creëren.

De volledige Daikin line-up van wand-, cassette, vloer-, en kanaalmodellen zijn uitgevoerd met het nieuwe R32 koudemiddel gas. R32 is milieuvriendelijk koudemiddel gas en heeft een zeer lage potentiele impact op de uitputting van de ozonlaag en de opwarming van de aarde. De R32 modellen van Daikin zijn voorzien van zeer hoge energielabels, A+ en hoger, en blinken uit in efficiëntie.

Alle split-binnendelen kunnen individueel worden bediend en zijn fluisterstil. De Daikin airconditioning systemen hebben een uniek design met een superieur comfort en seizoenrendement.

icon-singlesplit-daikin-airconditioning-Aircolux.svg

Single Split

Bent u op zoek naar airco in huis? Single Split systemen zijn geschikt voor thuisgebruik met een-een combinatie (een binnenunit en een buitenunit) en kunnen gecombineerd worden met verschillende soorten binnenunits: wand-, cassette, kanaal- en vloermodel.

icon-multisplit-daikin-airconditioning-Aircolux.svg

Multi Split

Multi Split systemen zijn geschikt wanneer meerdere ruimten worden voorzien van een airconditioning. Tot maximaal 5 binnenunits kunnen worden aangesloten op een buitenunit. De temperatuur kan in ieder vertrek individueel worden geregeld.

icon-miniVRV-daikin-airconditioning-Aircolux.svg

Mini VRV compacte warmtepomp

De Daikin Mini VRV biedt maximale montage flexibiliteit en is een ideale oplossing wanneer de buitenruimte beperkt is. Ideaal voor installatie op een balkon of balustrade. Tot maximaal 9 Split-binnendelen kunnen worden aangesloten op 1 mini VRV-buitendeel. De maximale totale leidinglengte is 145 meter met een multi combinatie oplossing.

Bekijk de producten

product-wandmodel-daikin-airconditioning-Aircolux.png

Wandmodel

STIJLVOL WANDMODEL MET EEN HOOG RENDEMENT EN OPTIMAAL COMFORT

Download hier de brochure:

product-wandmodelengels-daikin-airconditioning-Aircolux.png

Wandmodel (Engels)

STIJLVOL WANDMODEL MET EEN HOOG RENDEMENT EN OPTIMAAL COMFORT

Download hier de brochure:

product-wandmodeltechinfo-daikin-airconditioning-Aircolux.png

Wandmodel (tech.info)

STIJLVOL WANDMODEL MET EEN HOOG RENDEMENT EN OPTIMAAL COMFORT

Download hier de brochure:

           

Scroll naar boven