Koelen, verwarmen en
luchtzuivering

onder de meest extreme
omstandigheden

Inverter Technologie en R32 koudemiddel

singele unit

Met de Inverter technologie verspilt u geen energie meer. Airconditioningsystemen en warmtepompen houden een ingestelde temperatuur aan en zodra de temperatuur bereikt is, zal de compressor langzamer gaan draaien.

Door de traploze aanpassing van de compressor en motoren blijft de kamertemperatuur erg stabiel. Dit zorgt voor een verhoogd comfort en tegelijkertijd bespaart u op uw energierekening. In de plaats van energie te stoppen in het starten en stoppen, past de inverter de snelheid van de motor aan zodat deze sneller of trager gaat en daardoor continu efficiënter draait. De inverter technologie verlaagt het energieverbruik met 30% in een stabiel tempo in vergelijking met traditionele aan-/uitsystemen. De inverter technologie is vergelijkbaar met hardlopen. Het vergt meer energie om te sprinten, dan om op een continu en vast tempo te lopen.

R32 is een milieuvriendelijk koudemiddel en R32 heeft een zeer lage potentiële impact op de uitputting van ozonlaag en de opwarming van de aarde en zorgt voor een energie efficiënter gebruik van de airconditioning.

vraag verblijvend een offerte aan

Luchtzuivering techniek

De moderne airconditioners bevatten meerdere filters om de lucht te zuiveren. Met een airconditioning kunt u dus uitstekend uw binnenklimaat voorzien van schone en gezuiverde lucht. Zo zijn de meeste airconditioners voorzien van een Eco Filter die bestaat uit speciale biologische enzymen die stofdeeltjes, bacteriën, schimmels en micro organismen opvangen. Het HEPA filter heeft een open structuur en zorgt er voordat de stofdeeltjes elektrostatisch geladen worden. Het NANO filter vernietigt bacteriën en virussen.

De airconditioner ionisatie technologie de opgevangen deeltjes zoals pollen, bacteriën en virussen. Ionisatie is het proces waarbij een atoom of molecuul uit ongeladen toestand een elektron kwijtraakt, waardoor het verandert in een geladen deeltje, ook wel in genoemd.

vraag verblijvend een offerte aan
singele unit

singele unit

Grote besparingen en een verbeterd comfort de airconditioners van Aircolux leveren het beste comfort met zeer lage energiekosten, terwijl zij gezonde lucht creëren die vrij is van virussen, bacteriën, pollen en nare geurtjes.

singele unit

Een reeks producten die voor ú zijn ontworpen Het maakt niet uit wat u nodig heeft: van de kleine 1x1 tot de meer complete 5x1 oplossingen. Aircolux kan u de beste oplossing leveren op het beste klimaat in uw woning te creëren.

singele unit

Een comfortabele woning gedurende het gehele jaar De airconditioners van Aircolux geven u de meest comfortabele temperatuur en gezonde lucht gedurende het gehele jaar, verwarming in de winter en koeling in de zomer.

singele unit
Single split

Systemen voor thuisgebruik met één-één combinaties (één binnenunit en één buitenunit) zijn geschikt voor verschillende soorten buitenmodellen: wandmodellen, cassettes, kanaalmodellen en vloermodellen.

Card image cap
Multi split

Indien meer dan één kamer moet worden voorzien van airconditioning biedt
Aircolux een uitgebreide reeks mogelijkheden waarbij tot vijf binnenunits op één buitenunit kunnen worden aangesloten.

Card image cap
Free Multi System

Met combinaties van twee tot vijf binnenunits (inclusief wandmodellen, cassettes, kanaalmodellen en vloermodellen). Voor maximale flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden is de Free Multi het antwoord.


Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij bieden altijd een all inclusief offerte aan, waarbij u nooit achteraf verrast wordt met onvoorziene kosten. Onze adviseurs komen graag bij u thuis langs voor persoonlijk advies. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Mail ons

betmatik.pro - ligobet.club -

jetbahis.org