Airco Service Heerenveen

Bent u op zoek naar een partij die uitstekende airco service aanbiedt? Aircolux Grandair voert regelmatig airco onderhoud uit in Heerenveen. Wij zijn specialist in klimaatbeheersing voor particulieren en bedrijven. Naast het leveren en installeren van kwalitatief hoogwaardige airco systemen kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Hiermee verlengt u de levensduur van uw airco.

Ook als u geen airconditioning bij ons heeft gekocht, bieden we u graag airco service aan in Heerenveen. Wij vinden het belangrijk dat uw binnenklimaat zo comfortabel mogelijk is. U kunt ons tevens bellen als u te maken heeft met een urgente storing. Wel raden we u aan eerst aan onze FAQ te raadplegen. Hier staan de meest voorkomende storingen in met uitleg hoe u deze kunt oplossen. 

Airco Service

Onze servicemonteurs hebben jarenlange ervaring en zijn STEK en F-gas gecertificeerd. U bent van deskundigheid verzekerd als ze bij u in Heerenveen langskomen voor airco service. We raden u aan een servicecontract af te sluiten. Hiermee bent u voorzien van preventief en correctief onderhoud. Wij kunnen u een servicecontract aanbieden voor slechts € 99,- per jaar.

Met een servicecontract geniet u van de volgende voordelen: uw airconditioning systeem wordt jaarlijks preventief onderhouden, gereinigd, geïnspecteerd en doorgemeten. U betaalt geen voorrijkosten als onze monteur langskomt voor service- en onderhoud. Valt de reparatie buiten de garantie? Dan werkt hij voor een gereduceerd uurtarief. Ook krijgt u 15 procent korting op onderdelen als deze vervangen moeten worden. 

We zijn ook gespecialiseerd in Nano coating. Met deze airco service worden schimmels, bacteriën, stof en nare luchtjes geweerd. Ook krijgen pollen, virussen, vuil en corrosie geen kans om zich te bevestigen aan de airco. Hierdoor bevindt u zich in een fris en gezond binnenklimaat. 

Neem contact op

Heeft u vragen over airco service? Of wilt u een monteur langs laten komen bij u in Heereveen? Neem dan vooral contact op door te bellen naar 085 1304955 of te mailen naar service@aricoluxgrandair.nl. Voor een storing kunt u het beste bellen naar: 0800-0605.

Neem contact op!

Een airco bij u in de buurt kopen?

Stuur mij een offerte
Scroll naar boven