Airco installateur Groningen

Zoekt u een airco installateur in Groningen? Aircolux Grandair is u graag van dienst. Wij zijn airco specialist in uitsluitend topmerken, waaronder Mitsubishi Electric, Daikin Panasonic. Dit zijn de meest efficiënte, energiezuinige en stille airco’s van het moment. U ervaart het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat.

Onze airco installateur gaat zowel bij particulieren als zakelijke klanten in Groningen langs. Na de installatie kunt u eventueel een onderhoudscontract afsluiten. Dit raden we u ten zeerste aan, want zo gaat uw airco een stuk langer mee en bovendien heeft u minder kans op storingen. Lees meer over het onderhoudscontract.   

Airco installeren

Op gebied van airco installatie hebben we veel opties. Alleen al het merk Panasonic heeft een uitgebreide lijn ontwikkeld met airconditioningsystemen. Ze zijn uitgerust met moderne filtertechnieken en zijn verkrijgbaar in Single Split, Multi Split en een Free Multi systeem. Bekijk de verschillende producten van Panasonic.

De airconditioning systemen van Daikin zijn uiterst betrouwbaar; deze fabrikant bestaat al meer dan 90 jaar. Naast Single Split en Multi Split biedt Daikin de Mini VRV compacte warmtepomp aan. Heeft u een beperkte buitenruimte? Dan is deze optie perfect. We kunnen hem gemakkelijk installeren op een balustrade of balkon. Bekijk de andere producten van Daikin.

De A-merk leverancier Mitsubishi Electric levert zeer energiezuinige en fluisterstille Climate Care systemen. Ze zijn voorzien van de efficiënte inverter warmtepomp technologie. Wij leveren ze zowel voor particulier als zakelijk gebruik. Bekijk de producten van Mitsubishi Electric.

Alle systemen zijn voorzien van het nieuwe R32 koudemiddel gas. Dit heeft een lage potentiële impact op het broeikaseffect en de uitputting van de ozonlaag. Wij zullen dus een milieuvriendelijke airco bij u installeren. 

Vraag een offerte aan

Wilt u meer specificaties over onze airconditioning ontvangen, zodat u een goede keuze kunt maken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Hierin staan alle gegevens, de prijs en advies over het betreffende airconditioning systeem. Heeft u een keuze gemaakt? Dan komt onze airco installateur graag langs bij u in Groningen om uw binnenklimaat te optimaliseren.

Vraag een offerte aan!

Een airco bij u in de buurt kopen?

Stuur mij een offerte
Scroll naar boven