Airco Drachten

Woont u in Drachten en wilt u een airco aanschaffen? Bij Aircolux Grandair leveren en monteren we kwalitatief hoogwaardige, betaalbare airco’s. Wij zijn gespecialiseerd in de merken Mitsubishi Electric, Panasonic en Daikin. Deze airco systemen zijn fluisterstil, energiezuinig en zeer efficiënt. Dankzij het nieuwe R32 koudemiddel gas zijn ze tevens milieuvriendelijk. Bovendien houden ze uw leefomgeving gezond; uw lucht wordt gezuiverd van virussen, bacteriën, nare geuren en pollen.

Wij sturen alleen gecertificeerde monteurs met jarenlange ervaring naar u toe in Drachten.  Zo bent u ervan verzekerd dat uw airco uitstekend wordt geïnstalleerd. We raden u aan om na de plaatsing een onderhoudscontract af te sluiten. Dankzij preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden wordt de levensduur van uw airco verlengd.  Lees meer over deze service

Airco installeren

Onze assortiment is zeer breed; u kunt een airco laten installeren die perfect voldoet aan uw wensen. De airconditioning van Panasonic is uitgerust met diverse filtertechnologieën die bijdragen aan een prettig en gezond leefklimaat: Nanoe™ en PM2.5. Bekijk de systemen van Panasonic.  

Mitsubishi Electric heeft zeer energiezuinige en fluisterstille Climate Care systemen in haar assortiment. Deze systemen zijn uitgerust met de inverter warmtepomp technologie, waardoor ze behoren tot de meest efficiënte klimaatbeheersingsoplossingen. Bekijk alle producten van Mitsubishi Electric.

Van Daikin leveren wij de volledige line-up van wand-, vloer-, cassette- en kanaalmodellen. Deze modellen zijn zeer efficiënt en voorzien van zeer hoge energielabels.  Op onze website kunt u de brochures van uiteenlopende Daikin producten downloaden.

Naast airconditioning kunt u bij ons terecht voor zonwering van de Markiezenspecialist en infrarood verwarming van Etherma. Zo kunnen we u een totaalplaatje bieden. Dankzij zonwering kunt u de airco tijdens warme zomerdagen zachter zetten en bespaart u energie.

Vraag een offerte aan!

Heeft u behoefte aan goed advies en technische specificaties? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan voor een airco. U kunt ons ook altijd bellen voor advies of e-mailen. Raadpleeg hiervoor onze contactpagina.  Als u uw keuze heeft gemaakt sturen we zo snel mogelijk een installateur naar Drachten.

Vraag een offerte aan!

Een airco bij u in de buurt kopen?

Stuur mij een offerte
Scroll naar boven