Mitsubishi Electric airco


Zweten of juist kippenvel; uw lichaam reageert direct op de ruimte waarin u zich bevindt. Uw huid – ons meest gevoelige orgaan - geeft aan hoe u zich voelt in uw omgeving. Daarom is een aangenaam klimaat erg belangrijk. 
Mitsubishi Electric airco was zich daar begin vorige eeuw al bewust van. Daarom ontwikkelden zij airconditioningsystemen die uw leefruimte niet alleen verwarmen en koelen, maar daarnaast filteren en ontvochtigen. Het resultaat van Mitsubishi Electric airco; het is altijd aangenaam in uw ruimte. Dit systeem heet °ClimateCare.

Mitsubishi Electric airco °ClimateCare

°ClimateCare van Mitsubishi Electric airco biedt u nog veel meer voordelen. Deze systemen zijn de meest stille airco’s ter wereld. Bovendien zijn ze zeer energiezuinig. Een prettig binnenklimaat staat op nummer één, maar een gezond milieu staat bij Aircolux vanzelfsprekend ook hoog in het vaandel.  

Andere airco merken

Wij leveren diverse airco merken. De Mitsubishi Electric airco is van hoge kwaliteit. Wij bieden ook de Panasonic airco aan en airco's van het merk Daikin.

Levering Mitsubishi Electric airco

Wij leveren onze merken airco's in AlmereDronten, EmmeloordLelystadUrkSwifterband en omgeving. Wij bezorgen airco's thuis en ook voor reparatie en onderhoud komen we bij u op locatie. 

Stuur mij een offerte

 


             
Mitsubishi Room Airconditioners   Mitsubishi Mr. Slim Package Air conditioners   Mitsubishi VRF systemen   Mitsubishi Downflow Computerkoeling
       

Voor particulieren en midden- en klein bedrijf. Voor woonkamer, slaapkamer, serre, kantoor, praktijk, salon, atelier, stacaravan, vakantiewoning etc.

Download hier een brochure:
RAC Woonsituatie 
RAC specificaties
RAC Midden- & kleinbedrijf

Voor commerciële toepassing: winkels, horecagelegenheden, kantoren, showrooms, computerruimten, laboratoria, apotheken, sportscholen etc.

Download hier een brochure:
Mr. Slim Warmtepompen 
Mr. Slim Package airconditioners 
Mr. Slim Package specificaties

Multifunctionele klimaatsystemen voor: hotels, kantoren, winkels, zorgcentra, showrooms, bedrijfsverzamelgebouwen, onderwijsinstellingen, sportcentra etc.

Download hier de brochure:
City Multi airconditioning

De PFD downflow computerkoeling serie van Mitsubishi Electric is een speciaal voor computerruimtes ontworpen close control, downflow unit.

Download hier de brochure:
Computerkoeling

       
Mitsubishi WTW units   Mitsubishi combi warmtepomp   Mitsubishi Luchtgordijn - Lelystad   Mitsubishi ontvochtiger
             

De kruisstroomwisselaars van Mitsubishi Electric zorgen voor een goede ventilatie en warmteterugwinning. Ook bij extreme buitencondities.

Download hier de brochure:
Ventilatie

 

Het zuinige alternatief voor de traditionele CV. Unieke Lucht-water combiwarmtepomp met 60 °C warmtapwaterbereiding zonder elektrische naverwarming.

Download hier de brochure:
Warmtapwater en vloerverwarming

 

Thermoscreens heeft in samenwerking met Mitsubishi Electric airco een luchtgordijn ontwikkeld welke geschikt is voor aansluiting op DX.

Download hier de brochure:
Luchtgordijn

 

Goede ventilatie is van essentieel belang voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. In sommige situaties is ventileren niet of slecht mogelijk en bied een luchtontvochtiger uitkomst.