AIRCONDITIONING


We kunnen vandaag de dag niet meer zonder airconditioning. Alle ruimtes waar het van belang is om een prettige en constante temperatuur te hebben, zijn voorzien van een airco. Elke ruimte heeft een specifieke airconditioning nodig. Wij installeren dan ook airco’s voor veel verschillende toepassingen. Een woning, kantoor, restaurant, praktijkruimte, winkel of hotel; Aircolux biedt u de ideale klimaatoplossing.

Airconditioning voor alle seizoenen

Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter een aangename temperatuur? Onze airconditioners zijn niet alleen geschikt om te koelen; ze kunnen uw ruimte ook verwarmen. Zo heeft u het hele jaar door profijt van uw airconditioning!

Topmerken airco's

U heeft bij ons keuze uit een breed assortiment airco’s. Voor zowel zakelijke als particuliere klanten leveren wij modellen van PanasonicMitsubishi Electric en Daikin.

Airconditioning reparatie service

Wij leveren airco's in AlmereDronten, EmmeloordUrkSwifterband en omgeving. Heeft uw airconditioning een storing, moet deze bijgevuld worden of is uw airco kapot? Wij komen bij u langs voor reparatie en onderhoud. Neem contact met ons op en vraag gratis een offerte aan!

Stuur mij een offerte